Όροι και Προϋποθέσεις

Όλες οι παραγγελίες και οι αγορές που γίνονται μέσω αυτής της ιστοσελίδας υπόκειται στους on-line αγορών . Όρους και Προϋποθέσεις που περιγράφονται παρακάτω. Οι Όροι και Προϋποθέσεις μπορεί  να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και κατά τη διακριτική μας ευχέρεια.

Συμβόλαιο μεταξύ του πελάτη και μας

Όταν κάνετε μια παραγγελία  χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, αυτό είναι μια προσφορά από εσάς προς εμάς. Θα επιβεβαιώσουμε την παραλαβή της  παραγγελίας σας, επικοινωνώντας με σας στο τηλέφωνό σας ή τον αριθμό του κινητού και θα σας σταλεί  ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συνοψίζει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας («Επιβεβαίωση  email Παραγγελίας»). Η σύμβαση μεταξύ μας σχηματίζεται όταν στέλνουμε την επιβεβαίωση της παραγγελίας σε σχέση με τα σημεία που αναφέρονται στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν η παραγγελία σας περιείχε μια σειρά στοιχείων και η επιβεβαίωση της παραγγελίας αναφέρει σε ορισμένα από αυτά, εκείνα τα στοιχεία τα οποία δεν έχουν ακόμη αναχωρήσει για εσάς δεν αποτελούν μέρος της εν λόγω συμβάσεως.

Αποποίηση ευθυνών

Όλοι οι χρόνοι παράδοσης είναι μόνο εκτιμήσεις και ορισμένα προϊόντα μπορεί να διαρκέσει περισσότερο λόγω συνθηκών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο μας. Το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας και Κέντρο Εξυπηρέτησης θα επικοινωνήσει μαζί σας για την αναμενόμενη ημέρα παράδοσης και του  χρόνου κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι ορισμένα προϊόντα μπορεί να διαρκέσουν περισσότερο λόγω των ελλείψεων από τους κατασκευαστές. Το τηλεφωνικό μας κέντρο θα σας ενημερώσουσει για αυτό με την παραλαβή της παραγγελίας.

Προφίλ σας

Θα πρέπει να εγγραφείτε για να αγοράσετε αντικείμενα χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας. Είστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας του λογαριασμού, όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης σας και για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης στο προφίλ σας. Συμφωνείτε να αναλάβετε την ευθύνη για όλες τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο του λογαριασμού ή τον κωδικό πρόσβασης σας. Παρακαλούμε να λάβετε όλα τα αναγκαία μέτρα για να εξασφαλίσετε ότι το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης παραμένουν εμπιστευτικά και ασφαλή. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αμέσως μέσω τηλεφώνου, αν έχετε κανένα λόγο να πιστεύετε ότι το όνομα χρήστη ή / ο κωδικό πρόσβασης σας έχει γίνει γνωστό σε κάποιον άλλο,  ή είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί με μη εξουσιοδοτημένο τρόπο. Παρακαλούμε να διασφαλίσετε ότι τα στοιχεία που μας παρέχετε κατά την εγγραφή είναι σωστά και πλήρεις και να μας ενημερώσετε άμεσα για τυχόν αλλαγές σε αυτά τα στοιχεία (π.χ. αλλαγή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ταχυδρομική διεύθυνση). Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να ενημερώσετε τα στοιχεία της εγγραφής σας χρησιμοποιώντας το 'Ο Λογαριασμός μου' περιοχή της ιστοσελίδας.Διατηρούμε το δικαίωμα να απαγορευτεί η πρόσβαση στην ιστοσελίδα, τον τερματισμό του λογαριασμού, να αφαιρεθούν ή να τροποποιήσει το περιεχόμενο, ή να ακυρωθεί μια παραγγελία κατά την κρίση μας.

Διαθεσιμότητα

Στο Ilektrinio.gr φέρουμε το τεράστιο απόθεμα  προϊόντων στο Κέντρο Διανομής μας για να διασφαλιστεί η ταχεία παράδοση των παραγγελθέντων ειδών σας. Ωστόσο, υπό ορισμένες συνθήκες, εάν ένα προϊόν δεν είναι διαθέσιμο, ο πελάτης θα πρέπει να ενημερώνεται.

Αλλαγές στην Τιμή και Διαθεσιμότητα

Το Ilekronio.gr μπορεί να αλλάξει την τιμή οποιουδήποτε αντικειμένου . Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Το ilektronio.gr δεν θα εκδώσει τις επιστροφές σε περίπτωση που η μείωση των τιμών εμφανίζεται όταν ένας πελάτης έχει κάνει μια αγορά. Το ilektronio.gr δεν εγγυάται ότι οποιοδήποτε στοιχείο θα είναι σε απόθεμα ή ότι οποιοδήποτε στοιχείο θα συνεχίσει να υπαρχει. Η επιλογή της απογραφής θα αλλάξει οταν το ilektronio.gr κρίνει σκόπιμο και μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Τι πρέπει να γνωρίζω όταν παραλαμβάνω την παραγγελία μου;

Διαβάστε προσεκτικά τις παρακάτω πληροφορίες σχετικά με τη σωστή διαχείριση του νέου εξοπλισμού σας. Μετά από αυτές τις κατευθυντήριες γραμμές που θα κάνουν την εμπειρία σας με μας Customer Care πιο εύκολη και πιο ευχάριστη και θα συμβάλουν στην επίσπευση οποιεσδήποτε συναλλαγής. Μετά την παραλαβή των νέων εμπορευμάτων σας, παρακαλούμε να το επιθεωρήσει προσεκτικά ως προς το περιεχόμενο και την κατάστασή του. Όλες οι αξιώσεις για τα χαλασμένα ή ελλείποντα στοιχεία που πρέπει να αναφέρονται στο ilektronio.gr εντός δώδεκα (12) εργάσιμων ωρών από την παραλαβή των εμπορευμάτων. Σε περίπτωση που το πακέτο σας φθάνει χαλασμένο, είναι η ευθύνη του πελάτη να επικοινωνήσει με ilektronio.gr και να ενημερώσει γι 'αυτό. Τότε το ilektronio.gr θα ερευνήσει το θέμα και να επιτρέψει είτε μια πλήρη επιστροφή χρημάτων ή να αντικαταστήσει τη μονάδα εάν η αίτηση ή καταγγελία κρίνει σκόπιμο. Όλες οι συσκευασίες πρέπει να διατηρηθούν έως ότου το πρόβλημα έχει επιλυθεί. Παρακαλώ Μην καταστρέφεται τη συσκευασία του κατασκευαστή. Παρακαλούμε μην συμπληρώσετε κάρτες εγγύηση του κατασκευαστή, μέχρι να είναι απολύτως βέβαιοι ότι θέλετε να διατηρήσετε τα εμπορεύματά σας.

Πληρωμή

Μπορείτε να πληρώσετε για τα στοιχεία που θα παραγγείλετε online με την παροχή πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας κατά τη στιγμή της παράδοσης. Προκειμένου να προστατευθούν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας για το καλύτερο της γνώσης μας, έχουμε εφαρμόσει διάφορες πολιτικές ασφάλειας και πιστοποιητικά. Αυτά τα στρώματα της προστασίας θα μπορούσε να παρακαμφθεί αν ο υπολογιστής του χρήστη / είχε μολυνθεί με έναν ιό ή κακόβουλο λογισμικό. Το ilektronio.gr ή συνεργαζόμενοι εταίροι και οι εργοδότες του δεν μπορεί να θεωρηθούν υπεύθυνοι σε ένα τέτοιο σενάριο ή περίσταση. Δεχόμαστε επίσης πληρωμές και μετρητά κατά την παράδοση.

Διανομή

Παρακαλώ σημειώστε ότι αν παραγγείλετε μια σειρά από στοιχεία για παράδοση στην ίδια διεύθυνση, μπορούν να αποστέλλονται χωριστά και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την παράδοση όλων των στοιχείων στην ίδια ημέρα. Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποστέλλουν τα στοιχεία σχετικά με το χρόνο. Αν δεν είμαστε σε θέση να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός των φυσιολογικών μας χρονοδιάγραμμα, θα σας ενημερώσουμε για το ίδιο καλά εκ των προτέρων. Ακύρωση τέλος (αν υπάρχει)θα πρέπει να αφαιρεθεί πριν από την επιστροφή του ποσού. Εάν τα στοιχεία δεν παραδοθούν εντός της χρονικής περιόδου που προσδιορίζει στην Επιβεβαίωση  Παραγγελίας e-mail, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Πελατών, αναφέροντας τον αριθμό της παραγγελίας που περιλαμβάνονται στην επιβεβαίωση  της παραγγελίας σας του e-mail. Παράδοση συμβαίνει όταν τα στοιχεία παραδίδονται στη διεύθυνση παράδοσης που καθορίζεται κατά την παραγγελία σας. Μετά από αυτό  το σημείο, η ευθύνη για την απώλεια, τη θραύση και η ζημιά περνά σε σας. Η κυριότητα των ειδών που αγοράζονται δεν περάσει σε σας έως ότου παραλαμβάνεται η πληρωμή από εμάς στο ακέραιο.

 

Πληροφορίες για το προϊόν

Αφού κάνετε κλικ στο "Υποβολή παραγγελίας" Συμφωνείτε και αποδέχεστε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις: Ο Εκπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών, ο οποίος θα επικοινωνήσει μαζί σας στο κινητό σας τηλέφωνο για επιβεβαίωση της παραγγελίας και παράδοσης λεπτομέρειες. Η Κατάσταση της παραγγελίας σας μπορεί να παρακολουθούνται ηλεκτρονικά μέσω της "Δείτε Παραγγελίες" σύνδεσμο, αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας. Θα σας ζητηθεί να έρθετε σε επαφή με τα αντίστοιχα κέντρα εξυπηρέτησης μάρκας, άμεσα σε περίπτωση οποιασδήποτε υπηρεσίας ή θέματα που σχετίζονται με την εγγύηση και η Εξυπηρέτησης Πελατών θα σας δώσει τα στοιχεία επικοινωνίας για να κάνετε το ίδιο. Παρ 'όλα αυτά, μπορούμε να  συντονίσουμε οποιαδήποτε ζητήματα εξυπηρέτησης & εγγύηση που αφορούν στο λογαριασμό σας ώστε το πρόβλημα να επιλυθεί,  Παρακαλώ κάνετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις για τις πληρωμές (αν είναι μετρητά ή πιστωτική / χρεωστική κάρτα Τάξης) και να δοθεί σε ένα άτομο να αποδεχθεί τα εμπορεύματα κατά την απουσία σας. Αν ακυρωθεί η παραγγελία μέσα σε 24 ώρες από την υποβολή της παραγγελίας, δεν θα ισχύει χρεώσεις ακύρωσης (Παραγγελία πρέπει να ακυρωθεί είτε μέσω  e-mail - sales@ilektronio.gr ή καλώντας το κέντρο Πελατών.

Όλες οι επιστροφές θα πρέπει να γίνεται εντός 14 ημερών από την ίδια τη λειτουργία της από την πληρωμή παραλαβής. Ακύρωση και άλλες επιβαρύνσεις μπορεί να ισχύουν και θα πρέπει να αφαιρεθούν. Προϊόντα σπασμένα ανοιχτό από το εργοστάσιο συσκευασίας ή σε λειτουργία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή για την ανταλλαγή ή αντικατάσταση. Σε περίπτωση που τα εμπορεύματα που έχουν φθαρεί ή ελλιπείς ή ανακριβείς - παρακαλούμε να ενημερώσετε ilektronio.gr (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου) μέσα σε 12 ώρες από την παράδοση.