• Η/Υ Q-STAR Intel Core i5
Επεξεργαστής
Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής Q-Star i5  ενσωματώνει τον τελευταίας τεχνολογίας επεξεργαστή Intel Core i5-4460, με τέσσερις πυρήνες και συχνότητα 3.20GHz. 
 
  
  
Μνήμη
Η μνήμη σε έναν υπολογιστή είναι απαραίτητη για την αποθήκευση και την επεξεργασία δεδομένων και προγραμμάτων. Ο Q-Star i5 έχει μνήμη 4GB DDR3 με συχνότητα στα 1600MHz που εξασφαλίζει απρόσκοπτη λειτουργία, υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.
 
  
  
Σκληρός Δίσκος
Χιλιάδες mp3, φωτογραφίες, βίντεο και εφαρμογές μπορούν να αποθηκευτούν στον σκληρό δίσκο ενός υπολογιστή Q-Star για να έχετε πάντα ότι χρειάζεστε. O Q-Star i5 έχει σκληρό δίσκο Western Digital 1TB που παρέχει  ασφάλεια στα δεδομένα σας.
 
  
  
  
Κάρτα Γραφικών
Τα ενσωματωμένα γραφικά των νέων επεξεργαστών Intel Core i5 παρέχουν μια μοναδική οπτική εμπειρία, χωρίς την ανάγκη μιας διακριτής κάρτας γραφικών.
 
  
  
  
Λειτουργικό Σύστημα
Δεν περιλαμβάνεται λειτουργικό σύστημα.
 
  
  
Επιπλέον
Μπορείτε να αναβαθμίσετε την μνήμη του υπολογιστή Q-Star i5 μέχρι 16GB (Περιλαμβάνει 2 υποδοχές για DDR3 μνήμη 1600ΜΗz ή 1333MHz). Επιπλέον ο υπολογιστής διαθέτει 2 εσωτερικές υποδοχές για σύνδεση συσκευών SATA3, 2 εσωτερικές υποδοχές για σύνδεση συσκευών SATA2 καθώς και  1 υποδοχή επέκτασης PCIe 2.0 x16 και 2 υποδοχές επέκτασης PCIex1. Με την έξοδο VGA που βρίσκεται στο πίσω μέρος του υπολογιστή, μπορείτε να συνδέσετε την οθόνη σας. Συνδέστε και φορτίστε τις συσκευές σας με τις 2 διαθέσιμες USB3.0  θύρες και με τις 4 διαθέσιμες USB2.0 θύρες.
 
  
  
Εγγύηση καλής λειτουργίας 
Ο υπολογιστής Q-Star παρέχεται με δύο (2) έτη εγγύηση, που καλύπτει για τον 1ο χρόνο την αξία ανταλλακτικών και εργασίας αποκατάστασης βλάβης και για τον 2ο χρόνο χρόνο την αξία των ανταλλακτικών.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Η/Υ Q-STAR Intel Core i5

  • Κωδικός Προϊόντος: Η/Υ Q-STAR Intel Core i5 -7
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 469,00€